Sunday, January 31, 2010

Ketidaksamaan. Aduh!

Arrggghhhhh!
Tolonglah!
Kenapa hari-hari mesti aku dengar perkataan,
"Eh muka dia macam AKIM AF7 lah!"

TAK SAMA LANGSUNG OKAY?!

Aku bukannya apa.
Aku tak rasa yang muka aku ada iras-iras (walau sedikit pun) dengan dia.
Kenapa mesti samakan aku dengan dia?
Tak ada orang lain kah?

Jadi korang lihat sendiri lah ya.

 
Yang kiri sekali tu aku (of course lah kan, haha). Samakah? Langsung tidak bukan?

Masuk ni dah 17 orang (siap kira sekali tau, hoho) cakap muka aku macam dia.
Memang tak arr!
Adoyy.
Tolong! Aku rimassss!

Kalau yang di bawah ni memang betullah muka macam aku okay.

 
 Kalau aku bermisai memang nampak seperti yang di sebelah kiri.
Kalau muka suci tidak bermisai maka ianya seperti yang kanan.

Johnny Depp memang ada iras-iras muka aku bukan?
Yang ini aku boleh terima.
Yang Akim AF7 tu aku takkan dapat terima sampai bila-bila.
=p

10 comments:

meera^da cute..*_* said...

hehe..sungguh perasan ekk kamuu nih...lalalala

f i d o z |graphs| said...

bukan prasan lorh.
kebenaran!
nape mesti samakan muka saya ngan akem tuh!
muka saya kan mcm johnny depp!
(ini mungkin ada sedikit unsur perasan)
haha.
xD

yuyuEyuliAnayusOf said...

eh, siyes ah..
mke awk cam johnny depp!
hihi

f i d o z |graphs| said...

haha.
thanks kerana kejujuran kamu ya~
xD

aleen adela akoo ^_* said...

eh,siyes lorh muke kamoo cam johny dep.jujur saye tpu.hu3 ;P

f i d o z |graphs| said...

@aleen - tau dah. semua tanak mengaku kebenaran kan. haha. xD

black_starz said...

ko mmg kuat perasan la megat..hahahhahahhahaha

Norman Jazeera said...

kalau nak perasan pun takpe, tapi kerje mau kasi siap dong!

Norman Jazeera said...

kalau iras m.zain or mat sentul ada la tu!!!! hahahaha!

anak wong said...

pasan gile....hahaha